Ατλέτικο Μαδρίτης : Βλέπει Γερμανούς και «αφηνιάζει»

Ατλέτικο Μαδρίτης : Βλέπει Γερμανούς και «αφηνιάζει»

Την Λειψία θα βρει στα προημιτελικά του Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία μετράει οχτώ συνεχόμενες προκρίσεις κόντρα σε Γερμανούς.

Χαμόγελα έφερε στους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League, έχοντας να αντιμετωπίσει την Λειψία που θα αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Τίμο Βέρνερ, που μετακομίζει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.

Οι «Ροχιμπλάνκος» θα αντιμετωπίσουν για ακόμη μία φορά Γερμανούς κόντρα στους οποίους μετράνε οκτώ σερί προκρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε μπορεί να αισιοδοξεί για μία ακόμη πρόκριση, έχοντας αντιμετωπίσει τελευταία φορά γερμανική ομάδα στα νοκ-άουτ τη σεζόν 2016/17 όταν προσπέρασε το εμπόδιο της Μπαγερ Λεβερκούζεν. Σίγουρα αξέχαστη ήταν και η μεγαλειώδης πρόκριση τη σεζόν 2015/16 όταν πήρε το εισιτήριο του τελικού κόντρα στην Μπάγερν μέσα στο Μόναχο.

Οι Μαδριλένοι θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά μία εκ των Παρί Σεν Ζερμέν και Αταλάντα εφόσον καταφέρουν να προκριθούν εναντίον των «ταύρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ