Αγκουέρο : Δύσκολα θα παίξει στη ρεβάνς με Ρεάλ

Αγκουέρο : Δύσκολα θα παίξει στη ρεβάνς με Ρεάλ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα γνωστοποίησε ότι ο Σέρχιο Αγκουέρο έχει ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει τη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στις 22 Ιουνίου στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Έκτοτε υπήρξαν μεγάλοι φόβοι ότι ο Αργεντινός θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τους «πολίτες».

Οι φόβοι αυτοί φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται για την ομάδα του Μάντσεστερ λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «’Ετιχαντ» για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής των «citizens», Πεπ Γκουαρντιόλα, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου με αφορμή την κλήρωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ότι ο 32χρονος θα προλάβει πολύ δύσκολα τον αγώνα με τους «μερένχες».

Ο Αγκουέρο μετρά τη φετινή σεζόν 23 γκολ και 4 ασίστ σε 32 συμμετοχές και είναι σίγουρα μια μεγάλη απουσία για τον Καταλανό τεχνικό. Σημειώνεται ότι αν η Σίτι περάσει το εμπόδιο της Ρεάλ, θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού Γιουβέντους-Λυών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ