Δυσαρεστημένος ο Τέμπας με την δικαίωση της Σίτι

Δυσαρεστημένος ο Τέμπας με την δικαίωση της Σίτι

Απογοητευμένος για το πως εξελίχθηκε η υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι στο CAS εμφανίστηκε ο επικεφαλής του ισπανικού πρωταθλήματος, Χαβιέ Τέμπας.

Η Μάντσεστερ Σίτι δικαιώθηκε στο CAS με αποτέλεσμα να αγωνιστεί κανονικά στο Champions League της επόμενης περιόδου, αφού και μαθηματικά έχει καταλάβει την δεύτερη θέση της φετινής Premier League.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστηρίου στην Λωζάνη άφησε αρκετά ανικανοποίητους αρκετούς, με τον επικεφαλή του ισπανικού πρωταθλήματος, Χαβιέ Τέμπας, να χαρακτηρίζει ακατάλληλο το CAS για τέτοιου είδους αποφάσεις, τονίζοντας ότι πρέπει να παρθούν πιο αυστηρά μέτρα για την τήρηση των κανονισμών του Financial Fair Play.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Τέμπας αρκετές φορές στο παρελθόν έχει έρθει σε ανοικτή αντιπαράθεση τόσο με την Μάντσεστερ Σίτι, όσο και την Παρί Σεν Ζερμέν, σύλλογοι όπου οι ιδιοκτήτες έχουν εξουσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε εάν το CAS είναι το κατάλληλο σώμα στο οποίο θα ασκούν έφεση για θεσμικές αποφάσεις στο ποδόσφαιρο. Η Ελβετία είναι μία χώρα με μία εξαιρετική ιστορία διαιτησίας, αλλά το CAS δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ