Φρεντ : «Στόχος της Γιουνάιτεντ η κατάκτηση του Champions League»

Φρεντ : «Στόχος της Γιουνάιτεντ η κατάκτηση του Champions League»

Σύμφωνα με τον Φρεντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο πρέπει να βρίσκεται κάθε χρόνο στο Champions League, αλλά στόχος της οφείλει να είναι η κατάκτηση της διοργάνωσης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παλεύει να βγει στο Champions League της επόμενης σεζόν. Είτε μέσω του πρωταθλήματος, είτε μέσω κατάκτησης του φετινού Europa League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Premier League, βρίσκονται στην 4η θέση μαζί με την Τσέλσι (63 βαθμούς έχουν αμφότερες), ενώ η Λέστερ είναι 5η με 62 πόντους. Με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να παίζει την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας με τις «αλεπούδες». Σε αυτό το ματς, αλλά και στο Τσέλσι-Γουλβς, θα κριθούν τα πάντα όσον αφορά τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Υπάρχει και το Europa League. Αν κατακτήσουν τη φετινή διοργάνωση οι «κόκκινοι» διάβολοι», τότε θα κερδίσουν ένα εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Φρεντ πάντως το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Μην πούμε… πολλά βήματα παρακάτω. Ο 27χρονος μέσος ανέφερε πως στόχος της Γιουνάιτεντ δεν είναι μόνο η συμμετοχή στο Champions League κάθε χρόνο, αλλά και η κατάκτησή του!

Δείτε όσα είπε:

«Σαν ομάδα πρέπει να είμαστε στο Champions League κάθε χρονιά. Το αξίζουν οι παίκτες και η ομάδα, θα είναι σπουδαίο να επιστρέψουμε του χρόνου και έχουμε ως στόχο την κατάκτησή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ