Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Εκτός από το κόψιμο του Σιόβα, ο Φαν Σιπ ανακοίνωσε και τη μόνιμη θέση του Πασχαλάκη στην Εθνική έως ότου πουληθεί.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Η Ελλάδα μέσα στις χώρες για τις «ουδέτερες έδρες» σε Champions League και Europa League

Ελλάδα, Κύπρος, Ουγγαρία και Πολωνία οι τέσσερις χώρες για τις «ουδέτερες έδρες» σε Champions League και Europa League όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Η Ελλάδα μέσα στις χώρες για τις «ουδέτερες έδρες» σε Champions League και Europa League | to10.gr

Μέσα στις τέσσερις χώρες που θα χρησιμοποιηθούν για τις «ουδέτερες έδρες» των προκριματικών αγώνων σε Champions League και Europa League είναι η Ελλάδα, μαζί με Κύπρο, Πολωνία και Ουγγαρία, όπως ανακοίνωσε η UEFA σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε 55 χώρες – μέλη της, η UEFA άκουσε τις Ελλάδα, Κύπρο, Ουγγαρία και Πολωνία να προτείνουν γήπεδα που θα φιλοξενήσουν ως ουδέτερες έδρες τις αναμετρήσεις των καλοκαιρινών προκριματικών της σεζόν 2020-21.

Επιπλέον έβγαλαν πλάνο για το οποίο μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή διαμονή των ομάδων και διεξαγωγή των αγώνων.

«Η ΟΥΕΦΑ ευχαριστεί αυτές τις τέσσερις ομοσπονδίες για την συνεργασία τους (Πολωνία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Κύπρος) που σημαίνει ότι είναι πλέον σε θέση να παρέχει ουδέτερες έδρες, αφού οι συγκεκριμένες χώρες έκαναν διαθέσιμα κάποια από τα στάδια τους για τις προγραμματισμένες ημερομηνίες, προσφέροντας παράλληλα ένα ταξιδιωτικό οδηγό στις ομάδες ώστε να έρθουν και να αγωνιστούν εκεί, χωρίς περιορισμούς», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.