Σετιέν : «Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό ότι θα είναι το τελευταίο μου ματς»

Σετιέν : «Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό ότι θα είναι το τελευταίο μου ματς»

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Νάπολι, με τον Κίκε Σετιέν να τονίζει πως δε θα είναι το τελευταίο του ματς στον πάγκο των Καταλανών.

Στον δρόμο για το Final-8 του Champions League, η Μπαρτσελόνα καλείται να προσπεράσει το εμπόδιο της Νάπολι. Στο πρώτο ματς, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) και αύριο (9/7) θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στο Final-8 του Champions League. Ο προπονητής των Μπλαουγκράνα ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως δε θα είναι το τελευταίο του ματς στον πάγκο των Καταλανών.

«Δεν μου έχει περάσει καμία στιγμή από το μυαλό ότι το αυριανό (08/08) θα είναι το τελευταίο μου ματς. Το προετοιμάσαμε με την σκέψη ότι θα συνεχίσουμε».

Για το ματς με την Νάπολι: «Εχουν βελτιωθεί πολύ από τότε που δώσαμε τον πρώτο αγώνα (σ.σ. 1-1 στη Νάπολι). Ο Γκατούζο έδωσε πολλή κατοχή στην ομάδα, τώρα αμύνεται πολύ καλά και ξέρει να επιτίθεται και να κάνει ζημιά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ