Γκουαρντιόλα : «Αν θες να το πάρεις, νικάς τους μεγάλους»

Γκουαρντιόλα : «Αν θες να το πάρεις, νικάς τους μεγάλους»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επισήμανε ότι η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να πάρει μεγάλες προκρίσεις για να κατακτήσει το Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πανηγυρίσει τίτλους στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια, όμως της λείπει η διάκριση στο Champions League. Και με την εκθρόνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, πείθει ότι φέτος έχει τις προδιαγραφές για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αυτό εξήγησε και ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ανέφερε πως για να πάρει το τρόπαιο, η ομάδα του πρέπει να αποκλείσει τους άλλους μεγάλους:

«Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε και να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα βήμα, αλλά αν νομίζουμε ότι μόνο αυτό είναι αρκετό, τότε θα δείξουμε ότι είμαστε μικροί. Αν θέλεις να πάρεις τίτλους, πρέπει να κερδίσεις τους μεγάλους συλλόγους.

Είναι σημαντικό που νικήσαμε δύο φορές τη Ρεάλ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει χάσει ποτέ σε νοκ-άουτ παιχνίδια. Είδαμε την ηρεμία και την προσωπικότητα με την οποία έπαιξε η ομάδα του. Εμείς, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ, από λάθη του αντιπάλου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ