Γκατούζο για Μπαρτσελόνα : «Θα ανέβουμε το Έβερεστ»

Γκατούζο για Μπαρτσελόνα : «Θα ανέβουμε το Έβερεστ»

Ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, έκανε δηλώσεις ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα, παρομοιάζοντας το παιχνίδι με ανάβαση στο Έβερεστ.

Η Νάπολι αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για την επαναληπτική αναμέτρηση των «16» του UEFA Champions League. Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στον Ιταλικό Νότο είχε λήξει ισόπαλο 1-1. 

Ενόψει του κρίσιμου αυτού αγώνα, ο τεχνικός ηγέτης των «Ναπολιτάνων», Τζενάρο Γκατούζο, έκανε δηλώσεις, επισημαίνοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να ανέβει… το υψηλότερο βουνό για να πάρει το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός προπονητής: 

«Θα ανέβουμε το Έβερεστ. Τους προηγούμενους μήνες, άκουγα κόσμο να αστειεύεται, λέγοντας πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε καλή κατάσταση, ότι έχει χάσει το μισό ρόστερ της. Όμως, αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά, θα διαπιστώσετε πως έχουν επανέλθει όλοι οι ποδοσφαιριστές της, με δυο να απουσιάζουν, λόγω τιμωρίας. Όλοι τους είναι εξαιρετικοί παίκτες και οι νεαροί τους είναι απόλαυση να τους παρακολουθείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ