Ο Στέρλινγκ πριν από το ματς με την Ρεάλ είδε τον αποκλεισμό από την Τότεναμ

Ο Στέρλινγκ πριν από το ματς με την Ρεάλ είδε τον αποκλεισμό από την Τότεναμ

Όπως αποκάλυψε ο Γκάρι Λίνεκερ, ο Ραχίμ Στέρλινγκ πριν την αναμέτρηση της Σίτι με την Ρεάλ, παρακολούθησε τον αποκλεισμό των Πολιτών από την Τότεναμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 στο Έτιχαντ, παίρνοντας το εισιτήριο για το Final 8 της Λισαβόνας, εκεί που θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Λιόν.

O Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, σημειώνοντας το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, το οποίο ήταν το 100ο με την φανέλα των Πολιτών και όπως, αποκάλυψε ο Γκάρι Λίνεκερ μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα, ζήτησε από το BT Sport τον περσινό αγώνα της Σίτι με την Τότεναμ στο Έτιχαντ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σύμφωνα με τον Λίνεκερ ο Στέρλινγκ παρακολούθησε την εν λόγω αναμέτρηση, λίγο πριν το παιχνίδι με την Ρεάλ με σκοπό όχι κάποια ανάλυση, αλλά για να βιώσει και πάλι τον πόνο του αποκλεισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγγλος εξτρέμ σκόραρε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, δίνοντας για λίγα λεπτά την πρόκριση στην Σίτι, ωστόσο εν τέλη το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από την χρήση του VAR.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λίνεκερ:

«Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το μοιραστώ, ή αν πρόκειται να είναι μυστικό. Αλλά ο Στέρλινγκ ήρθε σε επαφή με την BT Sport για να ζητήσει το βίντεο του παιχνιδιού της περασμένης σεζόν εναντίον της Τότεναμ στο Έτιχαντ, όχι μόνο για να δει την απόδοσή του, αλλά για να βιώσει και πάλι τον πόνο του αποκλεισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ