ΠΑΟΚ : Το προφίλ της Μπεσίκτας

ΠΑΟΚ : Το προφίλ της Μπεσίκτας

Από σπόντα η Μπεσίκτας θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League λόγω της τιμωρίας της Τραμπζονσπόρ. Οι Ασπρόμαυροι της Κωνσταντινούπολης εμπιστεύτηκαν στον πάγκο της ομάδας τον Σεργκέν Γιαλτσίν, ενώ αποφάσισαν να ρίξουν το μπάτζετ και να μην προχωρήσουν σε μεταγραφές αεροδρομίου.

Στο δρόμο του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League έκατσε η Μπεσίκτας σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Ποιοι είναι όμως οι Ασπρόμαυροι της Κωνσταντινούπολης που θέλουν να μπουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μπεσίκτας δεν ήταν φέτος από της πρωταγωνίστριες στο τουρκικό πρωτάθλημα. Τερμάτισε φέτος στην 3η θέση σημειώνοντας τέσσερις σερί νίκες στο φινάλε κάτι που τις έδωσε το δικαίωμα να ανέβει πιο ψηλά στην βαθμολογία. Το δώρο για να βρεθεί στη CL ήρθε από την UEFA με την τιμωρία της Τραμπζονσπόρ.

Στον πάγκο της ομάδας θα βρούμε τον Σεργκέν Γιαλτσίν καθώς αντικατέστησε Αμπντουλάχ. Πολλές αλλαγές έχουμε και στο ρόστερ της ομάδας καθώς αποχώρησαν ως ελεύθεροι οι Ερκίν – Γκιονούλ αλλά και ο επιθετικός Μπουράκ Γιλμάζ. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός των Αμπντουλαΐ Ντιαμπί, Μοχάμεντ Ελνενί και Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ.
Οι άνθρωποι της Μπεσίκτας «τρέχουν» για να κλείσουν τα κενά στο ρόστερ με το όνομα του Τσούμπα Άκπομ να παίζει πολύ δυνατά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ