Μέσι : Έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης

Μέσι : Έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης

Ο Λιονέλ Μέσι δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα, ωστόσο φαίνεται ότι θα προλάβει το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Την περασμένη Παρασκευή (7/8) η Μπαρτσελόνα νίκησε στο «Καμπ Νου» τη Νάπολι με 3-1 και προκρίθηκε στο final-8 του Champions League που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία. Ο Λιονέλ Μέσι είχε εξαιρετική εμφάνιση καθώς πέτυχε ένα απίθανο γκολ, έδωσε μία ασίστ και κέρδισε το πέναλτι που δημιούργησε το τρίτο γκολ κόντρα στους «παρτενοπέι».

Ωστόσο ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Κυριακής (9/8) δημιουργώντας ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας. Συγκεκριμένα την ώρα που κέρδισε το πέναλτι δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Κουλιμπαλί, αλλά δεν αποδείχθηκε κάτι το ανησυχητικό.

Ο προπονητής των Καταλανών, Κίκε Σετιέν, δήλωσε για την κατάσταση του 33χρονου: «Αισθάνθηκε κάποια μικρή ενόχληση, αλλά αυτό δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα». Αυτό αποδεικνύει ότι ο Μέσι έμεινε κυρίως προληπτικά εκτός προπόνησης και πιθανότατα θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Παρασκευής (14/8) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ