Ιβάν Σαββίδης : Τους χρυσώνει για τους ομίλους του Champions League

Ιβάν Σαββίδης : Τους χρυσώνει για τους ομίλους του Champions League

Ο Ιβάν Σαββίδης σκοπεύει να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων πως αν καταφέρουν να περάσουν στους ομίλους του Champions League, τότε θα τους περιμένει ένα μεγάλο πριμ.

Στον ΠΑΟΚ, κινούνται πλέον σε ρυθμούς Μπεσίκτας και προετοιμάζονται από κάθε άποψη για τη νοκ άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του από σήμερα θα ανεβάσουν ρυθμούς προκειμένου να παρουσιάσουν μια ομάδα αγωνιστικά έτοιμη για την δύσκολη αναμέτρηση με τους Τούρκους. Σε διοικητικό επίπεδο, μπορεί το παιχνίδι να διεξαχθεί χωρίς κόσμο όμως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Την ίδια ώρα ο Ιβάν Σαββίδης που περιμένει καρτερικά τη στιγμή που θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, σκοπεύει, σύμφωνα με πληροφορίες του «10», να προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έχει την διάθεση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του και να διαθέσει ένα μεγάλο ποσό σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League.

Το δικό του μήνυμα φρόντισε να δώσει μέσα στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να τα δώσουν όλα προκειμένου να περάσει το σκόπελο της Μπεσίκτας, αλλά και να μπουν στους ομίλους του Champions League. Αυτή η διάθεση του Σαββίδη να «χρυσώσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια αποτυγχάνει να διεκδικήσει κάτι μεγαλύτερο στην ευρωπαϊκή του πορεία.

Ο ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια είχε ρίξει όλο το βάρος στις εγχώριες διοργανώσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο) με αποτέλεσμα να «αμελεί» ή να μην δίνει τόσο βάρος στα ματς της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον καλή βαθμολογία, όπως συνολικά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που δυσκολεύει και το μέλλον του συλλόγου στις διοργανώσεις της UEFA. Αυτό είναι κάτι που ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να το δει να αλλάζει, για πολλούς λόγους. Πέραν του οικονομικού, αφού πιθανά έσοδα από μια πορεία στην Ευρώπη θα διευκολύνουν την ΠΑΕ στο θέμα του FFP, ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει και σε πρεστίζ. Που δεν είναι μόνο θέμα γοήτρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ