Γκριεζμάν: «Έχω φέρει το Playstation διότι θα μείνουμε μέχρι το τέλος του Champions League»

Γκριεζμάν: «Έχω φέρει το Playstation διότι θα μείνουμε μέχρι το τέλος του Champions League»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα θα φτάσει στον τελικό του Champions League.

Το βράδυ της Παρασκευής (14/8, 22:00) η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει στην Πορτογαλία την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του final-8 στο Champions League.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν εξέφρασε τη σιγουριά του για το ότι οι «μπλαουγκράνα» θα μπορέσουν να περάσουν το εμπόδιο των Βαυαρών, αλλά και να βρεθούν μέχρι τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα δήλωσε τόσο σίγουρος λέγοντας ότι πήρε μαζί του το Playstation για να παίζει στον ελεύθερο χρόνο του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ετοίμασα βαλίτσα μέχρι τις 23 Αυγούστου. Μάλιστα, έχω φέρει και το Playstation μαζί μου. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Μπάγερν, Εχουμε προετοιμαστεί καλά. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά ξέρουμε τον τρόπο για να πάρουμε εμείς την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε την ποιότητα που έχουμε. Είμαστε σε καλή φόρμα και μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε μαζί, μπροστά και πίσω, και να προσπαθήσουμε να έχουμε την μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Σημειώνεται πως ο προπονητής των Καταλανών, Κίκε Σετιέν, σκέφτεται να μην χρησιμοποιήσει τον Γάλλο στη βασική ενδεκάδα κόντρα στην ομάδα του Μονάχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ