Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά ποιος είναι ο ταβερνιάρης και ποιος είναι προπονητής;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Στο κάδρο της Μπεσίκτας και ο Μάντζουκιτς

Η ομάδα της Μπεσίκτας ψάχνει απεγνωσμένα να βρει επιθετικό από το πάνω ράφι παρά τα οικονομικά προβλήματα. Εκτός από τους Μπαλοτέλι και Σισέ, προστέθηκε στο μεταγραφικό κάδρο των «ασπρόμαυρων» της Κωνσταντινούπολης και αυτό του Μάριο Μάτζουκιτς.

Στο κάδρο της Μπεσίκτας και ο Μάντζουκιτς | to10.gr

Στην Μπεσίκτας ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ προσπαθούν να κλείσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα τις μεταγραφές τους προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μεγάλο βάρος έχει πέσει στην απόκτηση επιθετικού με τους Μπαλοτέλι και Σισέ να βρίσκονται ψηλά στην λίστα του Σερτζέν Γιαλτσίν. Από χθες όμως προστέθηκε ένα ακόμα όνομα, αυτό του Μάριο Μάτζουκιτς. Ο Κροάτης επιθετικός έχει μετακομίσει στο Κατάρ αναζητώντας τα τελευταία του ένσημα.

Όμως φαίνεται πως δεν θα μείνει και πολύ στην Αλ Ντουχαΐλ καθώς έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία η Μπεσίκτας έχει κάνει αρκετές επαφές με τον 34χρονο επιθετικό και από τα 7 εκατ. ευρώ που ζητούσε αρχικά έπεσε στα 4 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει βάλει στο παιχνίδι και τον Σλάβεν Μπίλιτς πιέζοντας τον συμπατριώτη του να ρίξει κι άλλο τις απαιτήσεις του και με ένα ποσό στα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο να τον κάνει δικό της τον Κροάτη επιθετικό.