Ασύλληπτο: Η Λιόν «πέταξε» έξω την Σίτι με 3-1 (vid)

Ασύλληπτο: Η Λιόν «πέταξε» έξω την Σίτι με 3-1 (vid)

Στη μεγαλύτερη έκπληξη των προημιτελικών του Final 8 του Champions League, η εξαιρετική Λιόν «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις τη Μάντσεστερ Σίτι και την απέκλεισε με 3-1 από τα ημιτελικά της διοργάνωσης! Δύο γκολ ο Ντεμπελέ και ένα ο Κορνέ, ισοφάρισε προσωρινά ο Ντε Μπρόινε!

Η μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής οχτάδας στο Champions League σημειώθηκε στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι του Final 8! Η Λιόν επικράτησε 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι, ενός εκ των δύο φαβορί για το τρόπαιο και προκρίθηκε στα ημιτελικά! Ήταν μία υπέρβαση για τη γαλλική ομάδα, η οποία τερμάτισε έβδομη στο Σαμπιονά και έμοιαζε ως η πιο αδύναμη της προημιτελικής φάσης!

Μετά το πρώτο 20λεπτο που είχε καθαρά παθητικό ρόλο, η Λιόν έδειξε τα… δόντια της. Στο 24’ ο Εκαμπί «έσπασε» το οφσάιντ και στο τετ-α-τετ πλάσαρε, ο Έντερσον απέκρουσε και στην επαναφορά, ο Κορνέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Σίτι προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε και στο 69’ ισοφάρισε. Ο Στέρλινγκ άδειασε τους αντιπάλους του στην περιοχή, γύρισε στον επερχόμενο Ντε Μπρόινε ο οποίος σότραρε και σκόραρε.

Εκεί που το τάιμινγκ έδειχνε να ευνοεί τη Σίτι, η Λιόν «ξαναχτύπησε» στην κόντρα με τον νεοεισελθόντα Ντεμπελέ! Αρχικά, στο 79’ ο Εκαμπί άφησε τη μπάλα να περάσει και ο Ντεμπελέ που την πήρε, πλάσαρε εύστοχα! Ο ίδιος στο 88’ καραδοκούσε στο σουτ του Αουάρ και εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Έντερσον, από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα!

Αμφότερες οι φάσεις ελέγχθηκαν από το VAR για οφσάιντ, αλλά η ετυμηγορία ήταν υπέρ της Λιόν… Η οποία θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη Μπάγερν και θα ψάξει άλλη μία υπέρβαση!

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Έρικ Γκαρσία, Λαπόρτ, Φερναντίνιο (56’ Μαχρέζ), Κανσέλο, Ρόδρι (84’ Νταβίντ Σίλβα), Ντε Μπρόινε, Γκιντογκάν, Στέρλινγκ, Ζέσους

ΛΙΟΝ: Λόπες, Ντεναγέρ, Μαρσέλο, Ντιμπουά (75’ Τετέ), Μαρσάλ, Κακερέ, Αουάρ, Ντεπάι (75’ Ντεμπελέ), Εκαμπί (87’ Ρεν Αντελαΐντ), Κορνέ, Γκιμαράες (70’ Μέντες)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ