Χουριέτ: «Φανατικός ο Σαββίδης, φασίστες οι ΠΑΟΚτσήδες»

Χουριέτ: «Φανατικός ο Σαββίδης, φασίστες οι ΠΑΟΚτσήδες»

Δυναμιτίζουν το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπεσίκτας οι Τούρκοι με τα προκλητικά δημοσιεύματα τους καθώς αυτή την φορά έβαλα στο στόχαστρο τους τον Ιβάν Σαββίδη και τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Οι Τούρκοι, αφού έχουν κάνει άνω-κάτω την Ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο και όπου άλλου θέλουν να πατήσουν το πόδι τους αποφάσισαν να ασχοληθούν και με την αναμέτρηση για τον 2 ο προκριματικό γύρο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπεσίκτας.

Στην ιστοσελίδα «cumhuriyet.com.tr», ανακάλυψαν προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη, «γνωστό για τον φανατισμό του», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, να πολώσει το κλίμα με αναφορές σε Ελλάδα, Κύπρο Τουρκία σε επιστολή του προς τους παίκτες!

Ο συντάκτης του κειμένου, ασχολήθηκε και με τους φιλάθλους του Δικεφάλου χαρακτηρίζοντάς τους «φασίστες» και πιο συγκεκριμένα για αυτούς της Νεάπολης. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ βρίσκεται στο σύνολο του τουρκικού Τύπου δείχνοντας πως όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε προς την σέντρα του αγώνα τόσο θα έχουμε ανάλογα δημοσιεύματα από τους γείτονες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ