Υπέγραψε με την Μπεσίκτας ο Μενσά

Υπέγραψε με την Μπεσίκτας ο Μενσά

Ο Μπερνάρ Μενσά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την Μπεσίκτας και τέθηκε στην διάθεση του Γιαλτσίν για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Γκανέζος μέσος Μπερνάρ Μενσά είναι από σήμερα το απόγευμα παίκτη της Μπεσίκτας. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο, αφού πρώτα επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Καϊσερισπόρ έως το 2022.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έδωσε 500 χιλιάδες ευρώ για τον δανεισμό του, ενώ διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Να θυμίσουμε πως για τον Μενσά ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ όμως οι Τούρκοι δεν συζητούσαν καν για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Για την μεταγραφή του Μπερνάρ Μενσά, μίλησε και ο προπονητής της Μπεσίκτας Σερτζέν Γιαλτσίν. «Ο Μενσά είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης. Το τάιμινγκ της μεταγραφής ήταν πολύ καλό, το να κλείνουμε μια τέτοια μεταγραφή πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό.

Έχω πολλές επιλογές στο μυαλό μου για τον Μενσά, ένας παίκτης σαν αυτόν θα αυξήσει και την παραγωγικότητα των υπολοίπων παικτών της μεσοεπιθετικής γραμμής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ