Λιόν – Μπάγερν Μονάχου : Η βαυαρική υπερδύναμη κόντρα στον φονέα των γιγάντων (vids)

Λιόν – Μπάγερν Μονάχου : Η βαυαρική υπερδύναμη κόντρα στον φονέα των γιγάντων (vids)

Λιόν και Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα απόψε (19/8) στις 22:00 στη Λισαβόνα για μία θέση στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Λιόν και Μπάγερν Μονάχου καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους σήμερα (19/8, 22:00) στον αγωνιστικό χώρο του «Ζοζέ Αλβαλάδ» στην Λισαβόνα. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν που απέκλεισε τη χθες (18/8) τη Λειψία.

Οι Γάλλοι έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο με τη φετινή τους ευρωπαϊκή πορεία. Μετά την πρόκριση, παρά την ήττα στη ρεβάνς κόντρα στη Γιουβέντους, ήρθε η σειρά της Μάντσεστερ Σίτι να πέσει στην παγίδα της. Η Λιόν την «εκτέλεσε» (3-1) και πέρασε στα ημιτελικά για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Από την άλλη, τα λόγια είναι περιττά για την Μπάγερν Μονάχου. Διέλυσε με 8-2 την Μπαρτσελόνα την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης. Η ομάδα του Χάνζι Φλικ πέρασε το πρώτο εμπόδιο στον δρόμο της προς τον τελικό της διοργάνωσης. Δύο παιχνίδια της έμειναν ώστε να κάνει το «τρεμπλ» στη φετινή σεζόν. Αναμφισβήτητα αποτελεί το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο ωστόσο τα πράγματα σε μία τέτοια διοργάνωση ποτέ δεν είναι εύκολα.

Πιθανές ενδεκάδες: 

Λιόν: Λόπες, Ντιμπουά, Ντεναγέρ, Μαρσέλο, Μαρσάλ, Κορνέ, Κακρέ, Γκιμαράες, Αουάρ, Ντεπάι, Τοκό, Εκαμπί

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Αλαμπα, Ντέιβι, Τιάγκο, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Πέρισιτς, Λεβαντόβσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ