Βενγκέρ : «Ήξερα ότι ο Γκνάμπρι θα έχει μια εξαιρετική καριέρα»

Βενγκέρ : «Ήξερα ότι ο Γκνάμπρι θα έχει μια εξαιρετική καριέρα»

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε για την εξέλιξη της καριέρας του Σερζ Γκνάμπρι.

Το βράδυ της Τετάρτης (19/8) η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 3-0 τη Λιόν και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Πρωταγωνιστής των Βαυαρών ήταν ο Σερζ Γκνάμπρι ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ.

Μετά από αυτή την εμφάνιση ο πρώην προπονητής του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε στο «BeIN Sports» για τον παλιό του παίκτη στους «κανονιέρηδες».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ας μην ξεχνάμε τον Γκνάμπρι, τον αγόρασα στην ηλικία των 15 από την Στουτγάρδη, αλλά τραυματιζόταν συχνά. Ήταν δημιουργικός, μπορεί να σκοράρει με το αριστερό και το δεξί, έχει δύναμη και είναι έξυπνος στα τρεξίματά του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στεναχωρήθηκε μόλις ο Γκνάμπρι έφυγε από την Άρσεναλ για να πάει στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ αναγνώρισε την καριέρα που επρόκειτο να έχει στο μέλλον.

«Είχαμε συμφωνία μαζί του. Τον δώσαμε δανεικό στην Γουέστ Μπρομ, δεν έπαιξε όμως. Επέστρεψε τραυματίας. Δουλέψαμε πολύ μαζί του για έξι μήνες και πήγε με την Κ21 της Γερμανία και η Μπάγερν έκανε ένα deal με την Βέρντερ. Δεν ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ και ήμουν αρκετά λυπημένος. Ήξερα ότι θα έχει μία εξαιρετική καριέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ