Τσεμπί : «Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός και αδερφοσύνη. Κανείς δεν θα πρέπει να δοκιμάσει το κουράγιο μας»

Τσεμπί : «Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός και αδερφοσύνη. Κανείς δεν θα πρέπει να δοκιμάσει το κουράγιο μας»

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στις ενέργειες που γίνονται από το Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και τον ίδιο τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση της τουρκικής ομάδας στην Θεσσαλονίκη.

Στο πόδι δεν βρίσκεται μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά και η Μπεσίκτας για την νοκ άουτ αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τούμπα για τον 2ο γύρο του Champions League.

O πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, μίλησε για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς υποστηρίζοντας πως η ομάδα του αφήνει έξω από το ποδόσφαιρο της πολιτική.

Ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής ομάδας αναφέρθηκε και στις ενέργειες που γίνονται από το Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και από τον ίδιο τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση της τουρκικής ομάδας στην Ελλάδα.

«Θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του. Λένε ότι υπάρχουν προβλήματα με την Ελλάδα, τα μηνύματα από εκεί μεταφέρονται. Ωστόσο αν και είμαστε ευαισθητοποιημένοι θέλουμε να αφήσουμε την πολιτική έξω από το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός και αδερφοσύνη. Κανείς δεν θα πρέπει να δοκιμάσει το κουράγιο μας.

Θα παίξουμε το παιχνίδι μας κάτω από οποιαδήποτε περίσταση. Η ομάδα του ΠΑΟΚ επίσης φοράει ασπρόμαυρα και έχει στο σήμα της τον αετό. Ελπίζω να δείξουν φιλοξενία. Όλοι οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Εξωτερικών και ο υπουργός μας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αλλά και οι βοηθοί του επικοινωνούν μαζί μας καθημερινά και κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για να μας βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ όλους.

Η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επίσης δείχνει το ενδιαφέρον της για εμάς. Όλοι βάζουν τα δυνατά τους για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι με ασφάλεια. Εμπιστεύομαι επίσης τους ανθρώπους της ομάδας του ΠΑΟΚ. Αυτός που αξίζει να κερδίσει, θα κερδίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ