Πρόεδρος Μπεσίκτας : «Δεν φοβόμαστε άλλους τύπους πιέσεων ενόψει ΠΑΟΚ»

Πρόεδρος Μπεσίκτας : «Δεν φοβόμαστε άλλους τύπους πιέσεων ενόψει ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσέμπι, δήλωσε πως η ομάδα του δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της Τρίτης (25/8, 21:00) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Μπεσίκτας στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αχμέτ Νουρ Τσέμπι, μίλησε για αυτή την αναμέτρηση λέγοντας πως οι δύο ομάδες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους και πως θα λύσουν τις διαφορές τους στο γήπεδο. Επίσης επεσήμανε πως θα στείλει επιστολή στον πρόεδρο του «Δικεφάλου» του Βορρά, Ιβάν Σαββίδη, για την αδελφοσύνη μεταξύ των δύο συλλόγων.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κάποιοι προσπαθούν να πάνε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πολιτικό γήπεδο, αλλά εμείς είμαστε ομάδα ποδοσφαίρου. Εμείς πηγαίνουμε να παίξουμε στο γήπεδο. Δεν θα μας φοβίσουν με άλλους τύπους πιέσεων. Είμαστε η Μπεσίκτας και είμαστε γενναίοι. Όπως έχουμε πει, στο γήπεδο θα βρίσκονται έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά έχουμε περισσότερους πίσω. Εάν το επιτρέψει ο Αλάχ, θα στείλουμε μία επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πόσο σημαντική είναι η αδερφοσύνη μεταξύ των δύο συλλόγων. Έχουμε τα ίδια χρώματα, το μαύρο και το άσπρο και ο αετός είναι το έμβλημά μας. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, είμαστε γενναίοι, τίποτα δεν θα συμβεί σε εμάς. Εμείς, θα πάμε με 11 παίκτες και θα κάνουμε το καθήκον μας».

Επίσης αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου δηλώνοντας: «Δεν μπορούμε να πουλήσουμε κυρίως λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό. Επίσης δεν το βρίσκουμε σωστό να πουλήσουμε. Αλλά αν κάποιος θέλει να υποστηρίξει την Μπεσίκτας, οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί είναι ανοικτοί. Ευχαριστούμε όσους μπορέσουν να συνεισφέρουν. Έχουμε ποδοσφαιριστές υψηλού κόστους. Το 99% μάλιστα απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο μείωσης. Στην πραγματικότητα, η απάντηση που λάβαμε από πολλούς παίκτες ήταν ότι δεν μπορούν να βρουν άλλο τέτοιο συμβόλαιο, επόμενος δε φεύγουν. Πρέπει να επιστρέψουμε στην ουσία, στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ήδη έχουμε σχεδιάσει κάποια πράγματα και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ