ΠΑΟΚ : Ιταλική σφυρίχτρα στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας (pic)

ΠΑΟΚ : Ιταλική σφυρίχτρα στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας (pic)

Ο Ντανιέλε Ντοβερί είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Η UEFA όρισε τον διαιτητή που θα διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεσίκτας για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Αυτός είναι ο Ντανιέλε Ντοβερί από την Ιταλία και θα έχει για βοηθούς του, τους Ματέο Πάσερι και Ντάριο Κεκκόνι για βοηθούς, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με ανάρτησή της στο twitter, έγραψε για τον Ιταλό ρέφερι, ο οποίος είχε έρθει στην χώρα μας για το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο συγκεκριμένο report παρουσιάζει την πορεία του 43χρονου διαιτητή στα γήπεδα.

Αναλυτικά, αναφέρει: «Γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 1977 και έχει μεγάλη εμπειρία από αγώνες της Serie A, ενώ ήταν τέταρτος σε πολλές αναμετρήσεις των δύο τελευταίων Champions League, έχοντας διαιτητεύσει και την αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στην Σαμπουρτάλο στα προκριματικά της περσινής διοργάνωσης.

Ο Ιταλός ρέφερι είχε έρθει στη  Θεσσαλονίκη πριν από δύο χρόνια και σφύριξε το Άρης-ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 1-2.

O Ντοβερί θα έχει μαζί του τους Ματέο Πάσερι και Ντάριο Κεκκόνι για βοηθούς, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γάλλος Φρεντί Φροτέλ, ενώ παρατηρητής της UEFA θα είναι ο Εσθονός Όλεγκ Χαρλάμοβ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ