Επεισόδια και συλλήψεις στο Παρίσι μετά τον τελικό

Επεισόδια και συλλήψεις στο Παρίσι μετά τον τελικό

Μετά το τέλος του τελικού του Champions League και την ήττα της Παρί από την Μπάγερν, υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια στο Παρίσι από τους οπαδούς των πρωταθλητών Γαλλίας.

Eπεισόδια, συγκρούσεις και συλλήψεις στο Παρίσι ακολούθησαν την ήττα (1-0) της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν στον τελικό του Champions League.

Ένα μικρό μέρος των 5.000 φιλάθλων που είχαν παρακολουθήσει τον τελικό σε οθόνες στο Parc des Princes ήταν «οπλισμένο» με μπαστούνια και βόμβες μολότοφ, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Γύρω από το γήπεδο, καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα, υπήρξαν συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας, η οποία χρησιμοποίησε δακρυγόνα, και ομάδες οπαδών έριξαν κροτίδες και πυροτεχνήματα.

Μετά το παιχνίδι, οι εντάσεις κλιμακώθηκαν περαιτέρω και οι συγκρούσεις μετακινήθηκαν στην περιοχή της Λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων, όπου τα οχήματα πυρπολήθηκαν, έσπασαν παράθυρα και καταστράφηκαν καταστήματα.

Μετά τις δύο τα ξημερώματα τα επεισόδια σταμάτησαν, η αστυνομία…εκκαθάρισε την περιοχή, απειλώντας πρόστιμα σε όποιον βρίσκονταν εκεί. Αρκετοί άνθρωποι συνελήφθησαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ