ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας : Αστακός από σήμερα η Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας : Αστακός από σήμερα η Θεσσαλονίκη

Η Μπεσίκτας, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι και αμέσως θα ενεργοποιηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας με συμμετοχή και της αντιτρομοκρατικής, αλλά και άλλων μονάδων της ΕΛ.ΑΣ.

Με πτήση τσάρτερ θα έρθει στη Θεσσαλονίκη η πολυμελής (55 άτομα) αποστολή της Μπεσίκτας, έπειτα από ειδική άδεια που εξασφάλισε από την τουρκική κυβέρνηση, για την αυριανή νοκ άουτ αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από το πρωί είχε σημάνει συναγερμός. Δεκάδες αστυνομικοί, κλούβες των ΜΑΤ, αλλά και ειδικά σκυλιά της αντιτρομοκρατικής, είχαν σχηματίσει έναν κλοιό ασφαλείας περιμετρικά του αεροδρομίου με αποτέλεσμα η πρόσβαση να είναι απροσπέλαστη μέχρι να αναχωρήσουν τα δύο πούλμαν που θα μεταφέρουν τα μέλη της αποστολής της Μπεσίκτας, αλλά και στελέχη της ομάδας.

Γύρω από την τουρκική ομάδα θα απλωθεί μια ομπρέλα προστασίας κατά την διάρκεια της παραμονής της σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, αλλά και στις μετακινήσεις της προς το γήπεδο της Τούμπας, σήμερα και αύριο. Οι άνθρωποι της αστυνομίας και του επίσημο ΠΑΟΚ δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό κατά τη διάρκεια της παραμονής της επί ελληνικού εδάφους καθώς όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στη συμπρωτεύουσα, αλλά και στην έδρα του Δικεφάλου.

Στο πλευρό της Μπεσίκτας θα βρεθεί και το τουρκικό προξενείο προκειμένου να παράσχει κάθε υπηρεσία στην ομάδα. Άλλωστε το είχε δηλώσει ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου: «Είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε κάθε είδους υποστήριξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ