Ο Λεβαντόφσκι «έπιασε» τον Κρόιφ

Ο Λεβαντόφσκι «έπιασε» τον Κρόιφ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζει να γράφει ιστορία τη φετινή σεζόν, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει στον τελικό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγύρισε χθες στη Λισαβόνα το πρώτο του Champions League με τη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν και κατάφερε να φτάσει σε ένα ιστορικό ρεκόρ του Γιόχαν Κρόιφ, χωρίς μάλιστα να σκοράρει.

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν, μπορεί να μην έφτασε το ιστορικό ρεκόρ των 17 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο σε μία σεζόν στην κορυφαία διοργάνωση, όμως είναι ο κορυφαίος σκόρερ και των τρίων διοργανώσεων του «τρεμπλ» των Βαυαρών (Champions League, Πρωτάθλημα, Κύπελλο), κάτι που είχε καταφέρει ο Γιόχαν Κρόιφ με τον Άγιαξ.

Ήταν η σεζόν 1971-72, ο «ιπτάμενος Ολλανδός» ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Eredivise με 25 γκολ, στο ολλανδικό Κύπελλο με τρία γκολ και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών με πέντε.

Ο Λεβαντόσκι είναι πρώτος σκόρερ της Bundesliga με 34 γκολ (δεύτερος σε όλη την Ευρώπη πίσω από τον Τσίρο Ιμόμπιλε/36/Λάτσιο)και στο Κύπελλο με την Μπέγερν με έξι γκολ, ενώ στο Champions League…σταμάτησε στα 15 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ