Τριάρα στην Σούντουβα και πρόκριση για την Μακάμπι του Δώνη (3-0)

Τριάρα στην Σούντουβα και πρόκριση για την Μακάμπι του Δώνη (3-0)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε με 3-0 της Σούντουβα στην Λιθουανία και πέρασε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με το πόδι καρφωμένο στο γκάζι συνεχίζει η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη. Η ομάδα του Ελληνα τεχνικού το βράδυ της Τετάρτης επικράτησε στην Λιθουανία της Σούντουβα με 3-0 και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την περιπέτειά του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού σε τέσσερα ματς που έχει κάτσει στον πάγκο της ομάδας μετράει ισάριθμες νίκες. Η αποψινή μάλιστα έδωσε στον σύλλογο του Ισραήλ το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και κράτησε ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Δώνη άνοιξε στο 30’ ο Ρίκαν, με τον Μπλάκμαν στο 74’ να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Νταβιτζάντα στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+2’. Οπως προαναφέραμε αυτή ήταν η 4η νίκη σε 4 παιχνίδια για τον Γιώργο Δώνη.

Η πρώτη ήταν στις 13 Αυγούστου, όταν η Μακάμπι επικράτησε με 2-0 της Χάποελ Μπεερ Σεβά και κατέκτησε το Σούπερ Καπ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι νίκες απέναντι σε Ρίγα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League (2-0), ενώ το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Δώνη κατέκτησε το Toto Cup. 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ