ΠΑΟΚ : Μίνι προετοιμασία ενόψει Μπενφίκα και πρωταθλήματος

ΠΑΟΚ : Μίνι προετοιμασία ενόψει Μπενφίκα και πρωταθλήματος

Δύο δύσκολες εβδομάδες περιμένει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με δυνατές προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και για την μεγάλη αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τον αντίπαλο του για την 3η φάση του Champions League, Μπενφίκα, και πλέον ετοιμάζεται με φόντο την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και για την πρεμιέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: «Το εμπόδιο της Μπεσίκτας ξεπεράστηκε, η απαραίτητη ξεκούραση λόγω και των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με τον Covid-19 ολοκληρώθηκε και πλέον ο ΠΑΟΚ τις επόμενες δύο εβδομάδες έχει μπροστά κάτι σαν… έναν δεύτερο στάδιο καλοκαιρινής προετοιμασίας, πριν τη σέντρα της Super League αλλά και την επόμενη ευρωπαϊκή του πρόκληση κόντρα στη Μπενφίκα».

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Δευτέρας (31/8) και σήκωσαν μανίκια, με ένα πρόγραμμα που αφορούσε και την φυσική κατάσταση και το τακτικό κομμάτι. Αρχικά είχαμε δρομικές ασκήσεις και rondo, ακολούθησε ένα παιχνίδι κατοχής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες και στόχους. Ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνος του δούλεψε κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο . Από την προπόνηση απουσίασαν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Λέο Μάτος με ειδική άδεια.

Για την Τρίτη (01.09) έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις στις 10:00 και στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ