Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Champions League; (poll)

Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Champions League; (poll)

Το «10» σας βάζει στο... παιχνίδι λίγο πριν την κλήρωση (13:00) του Ολυμπιακού και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον αντίπαλο στον δρόμο για τα... αστέρια!

Ημέρα κλήρωσης για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μαθαίνουν απόψε (09/01) στις 13:00, τον αντίπαλό τους για τα play-offs του Champions League.

Έπειτα από την χθεσινή διαδικασία, έγιναν γνωστά τα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού, με ένα από αυτά, να βρίσκεται στον δρόμο των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο νικητής ενός εκ των Μίντιλαντ-Γιουνγκ Μπόις, Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας, Καραμπάγκ-Μόλντε και Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ντιναμό Μπρεστ, θα βρεθεί κόντρα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται φυσικά στο γκρουπ των ισχυρών, με τους Πρωταθλητές να θέλουν να δώσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά το παρών στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Άλλωστε, μην ξεχνάμε και την εκπληκτική πορεία που είχε φέτος η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που έφτασε και μια… ανάσα από τους «8» του Europa League.

Να σημειωθεί, πως τα παιχνίδια των play-off θα είναι διπλά και όχι μονά όπως έγινε στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους, με την διεξαγωγή τους να είναι προγραμματισμένη για 22 ή 23 και 29 ή 30 Σεπτεμβρίου.

Το «10» σας βάζει στο… παιχνίδι λίγο πριν την κλήρωση (13:00) του Ολυμπιακού και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον αντίπαλο στον δρόμο για τα… αστέρια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ