Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας 1-1 (4-2 πεν.)

Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας 1-1 (4-2 πεν.)

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Κύπρο, η Ομόνοια πήρε την πρόκριση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αφού μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια και την παράταση, επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Champions League.

Η Ομόνοια θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League. H ομάδα της Κύπρου επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι του Ερυθρού Αστέρα (1-1 κ.α και παράταση) και θα βρεθεί στον δρόμο των «ερυθρόλευκων». Την Τετάρτη 23/9 το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στις 29/9 η ρεβάνς στη Λευκωσία.

Η Ομόνοια ήταν πιο απειλητική από το ξεκίνημα του ματς και ευτύχησε να προηγηθεί στο 32′ όταν μετά από σερί κόρνερ, ο Λούφτνερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τους Σέρβους. Στο 45′ ο Ίβανιτς με κεφαλιά από σέντρα του Μπεν ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και μπήκαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι, η Ομόνοια ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ και μάλιστα δύο φορές. Αρχικά στο 67′ όταν ο Μπόργιαν έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Μποτεάκ και οκτώ λεπτά μετά ο Μπεν πλάσαρε αλλά ο Χούμποτσαν έσωσε πάνω στη γραμμή.

Στην παράταση ο… Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, και έτσι χωρίς σημαντικές ευκαιρίες το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί ο Φαμπιάνο απέκρουσε τα πέναλτι τον Φαλτσινέλι και Ντεγενέκ και η Ομόνοια προκρίθηκε στα πλέι οφ με 4-2 υπέρ της. Και στον προηγούμενο γύρο η Ομόνοια είχε χρειαστεί την παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέγκια Βραρσοβίας εκτός έδρας.

Oμόνοια: Φαμπιάνο, Λανγκ, Χούμποτσαν (93’Κουσούλος), Λούφτνερ, Λέζιακς, Γιόρντι, Γκόμες, Τιάγκο, Παπουλής (98’Λοΐζου), Μποτεάκ, Κακουλλής (65’Σενέ).

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Γκόπελιτς, Ρόντιτς, Ντεγκενέκ, Μιλούνοβιτς, Σανόγκο, Κανγκά, Ίβανιτς (81’Γιόβαντσιτς), Κατάι (101’Γάβριτς), Μπεν, Βουκάνοβιτς (89’Φαλτσινέλι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ