Μπεργκ : «Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον Ερυθρό Αστέρα»

Μπεργκ : «Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον Ερυθρό Αστέρα»

Ο Χένινγκ Μπεργκ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Ομόνοια πήρε το εισιτήριο (16/9) για τα πλέι οφ του Champions League μετά την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα στη διαδικασία των πέναλτι και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των Κύπριων, Χένινγκ Μπεργκ, δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ καλύτερη ομάδα από αυτή του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια μεγάλη μέρα για την Ομόνοια. Η προσπάθεια, η αφοσίωση και η δουλειά έφεραν αποτέλεσμα. Δεν έχασαν την πίστη τους και επιβραβεύτηκαν στο τέλος. Ο Φαμπιάνο απέδειξε ότι είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Πετύχαμε τέσσερα γκολ στα πέναλτι που εκτελέσαμε.

Είμαστε χαρούμενοι για ό,τι κάναμε. Έχουμε τώρα τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη διοίκηση. Ο πρόεδρος βοηθά οικονομικά την ομάδα και σε πολλούς άλλους τομείς. Αυτός έβαλε τα θεμέλια. Ξέρει τι κάνουμε, είναι υπό πίεση αυτή την περίοδο. Έχει καλές προσθέσεις και θέλει να προστατέψει την ομάδα με κάθε τρόπο».

Για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Είναι φανταστικό για την Ομόνοια που θα αγωνιστεί στα playoffs. Πλέον, στην Ευρώπη θα μάθουν και την Ομόνοια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ