Δώνης : «Θα προτιμούσα να με συγκρίνετε με Γκουαρντιόλα ή Φέργκιουσον»

Δώνης : «Θα προτιμούσα να με συγκρίνετε με Γκουαρντιόλα ή Φέργκιουσον»

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους δημοσιογράφους τον συνέκριναν με τον προκάτοχό του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βλάνταν Ίβιτς.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη νίκησε εντός έδρας το βράδυ της Τετάρτης (16/9) την Ντιναμό Μπρεστ με 1-0 και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τη Σάλτσμπουργκ.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για την επιτυχία της ομάδας του: «Πιστεύω πως η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και θα φτάσει στην επιτυχία. Είναι ακόμη νωρίς να πούμε πώς θα εξελιχθεί η σεζόν. Είναι μια παράξενη χρονιά για όλους. Όλοι δυσκολεύονται στο να επενδύσουν χρήματα».

Για το γεγονός ότι τον συγκρίνουν με τον προκάτοχό του στη Μακάμπι, Βλάνταν Ίβιτς: «Θα προτιμούσα να με συγκρίνετε με τον Γκουαρντιόλα ή τον Φέργκιουσον. Αυτές οι συγκρίσεις συνηθίζονται και στην Ελλάδα όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τον τωρινό προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του.

Εάν νικάμε, δεν γίνονται συγκρίσεις. Εάν όμως χάνουμε, θα μας συγκρίνετε με άλλους προπονητές. Θα πρέπει να μιλάμε για το μέλλον και όχι για το παρελθόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ