Ολυμπιακός : Αντίστροφη μέτρηση για Ομόνοια με… Τζολάκη (pic)

Ολυμπιακός : Αντίστροφη μέτρηση για Ομόνοια με… Τζολάκη (pic)

Σε ρυθμούς Ευρώπης κινείται ο Ολυμπιακός, τρεις ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Ομόνοια στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα Play Offs του Champions League.

Αντίστροφα μετρούν στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού για την πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση με την Ομόνοια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (23/9, 22:00).

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και θέλουν να το κάνουν με επιτυχία. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα επιδιώξει να συνεχίσει την καλή της παράδοση, που την θέλει αήττητη στα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων τα τελευταία δύο χρόνια.

Το σερί των Πειραιωτών στα προκριματικά με τον Πορτογάλο τεχνικό στην άκρη του πάγκου είναι αναμφισβήτητα… ονειρικό. Ο Ολυμπιακός, από το καλοκαίρι του 2018 είναι αήττητος και μετρά σε δέκα αγώνες 24 γκολ. Ενώ, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι έχει παραβιαστεί η εστία του μόλις τέσσερις φορές.

Ο στόχος των ερυθρόλευκων είναι να συνεχίσουν σε αυτόν τον ρυθμό, με την ανάρτηση… ανυπομονησίας να κυριαρχεί στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στα Social Media. Απόλυτος πρωταγωνιστής… ο Τζολάκης.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ