Ο Μακέλι στο Ολυμπιακός – Ομόνοια

Ο Μακέλι στο Ολυμπιακός – Ομόνοια

Ο Ντάνι Μακέλι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο αγώνα των playoffs του Champions League μεταξύ Ολυμπιακού και Ομόνοιας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ομόνοια την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη (22:00) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα play off του Champions League.

Η UEFA λοιπόν ανακοίνωσε τον ρέφερι για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τους Κύπριους κι αυτός θα είναι ο Ντάνι Μακέλι, ο οποίος είναι ένας γνώριμος διαιτητής στους Πειραιώτες.

Ο 37χρονος Ολλανδός ρέφερι σφύριξε στο Ολυμπιακός-Μπάγερν 2-3 την περασμένη σεζόν, ενώ παλαιότερα είχε βρεθεί άλλες τρεις φορές στο δρόμο των ερυθρόλευκων.

Το 2015 ήταν διαιτητής στο Ολυμπιακός-Ντνίπρο 2-2 για τους «32» του Europa League, δυο χρόνια αργότερα στο Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1 για τους «16» της διοργάνωσης, ενώ το επόμενο καλοκαίρι ήταν άρχων της αναμέτρησης με τη Ριέκα (0-1) για τα playoffs του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μακέλι την περασμένη σεζόν ήταν διαιτητής στο Άρης-ΑΕΚ 2-2 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 για τα play off της Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ