Μουσάγεφ : «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο ΠΑΟΚ, πήραμε το μάθημά μας από τον Ολυμπιακό»

Μουσάγεφ : «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο ΠΑΟΚ, πήραμε το μάθημά μας από τον Ολυμπιακό»

Ο Μουράντ Μουσάγεφ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ ενώ ανέφερε ότι η Κρασνοντάρ πήρε το μάθημά της στον περσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Τρίτης (22/9, 22:00) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στη Ρωσία από την Κρασνοντάρ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League.

Ο προπονητής της Κρασνοντάρ, Μουράντ Μουσάγεφ, μίλησε για τον «Δικέφαλο» του Βορρά αλλά και για το μάθημα που πήρε η ομάδα του στον περσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη σημασία του αγώνα: «Και οι δύο ομάδες απέχουν ένα βήμα από τους ομίλους του Champions League, που αποτελεί μεγάλο στόχο. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μόνο μέσα από έναν αγώνα τέτοιας έντασης και με έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου μπορούμε να προκριθούμε για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Περιμέναμε πολύ καιρό ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα είναι μια μεγάλη μάχη σε κάθε γραμμή και θέλουμε να γίνει μια σημαντική μέρα για την ιστορία του συλλόγου μας».

Για το τι πρέπει να προσέξει η Κράσνονταρ: «Θα είναι λάθος να υποθέσουμε ότι αυτά που έγιναν στο ματς με την Μπενφίκα θα γίνουν και απέναντί μας. Θα πρέπει να παίξουμε γρήγορα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα είναι κλειδί αυτό. Το να έχεις την μπάλα δεν σου δίνει από μόνο του ένα πλεονέκτημα. Μόνο η επιτάχυνση του ρυθμού του αγώνα μπορεί να σου δώσει αβαντάζ».

Για το τι διδάχτηκε από τον περσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό: «Κάθε ματς σε αυτό το επίπεδο προσφέρει μεγάλες εμπειρίες. Πολλά κρίθηκαν στο παιχνίδι της Αθήνας, που ήταν ισορροπημένο. Πριν δεχτούμε το πρώτο γκολ χάσαμε τον Καμπελά με τραυματισμό και στη συνέχεια χάσαμε την ψυχραιμία μας και δεχτήκαμε άλλα τρία γκολ. Θα πρέπει να το αποφύγουμε αυτό τώρα. Θα μπορούσαμε να το κρατήσουμε στο 1-0 ή 2-0 και να προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε στη ρεβάνς. Τώρα όμως η ομάδα μας είναι αναβαθμισμένη και έχουμε πάρει το μάθημά μας για να αποφύγουμε τα ίδια λάθη».

Για την καλή φόρμα της Κράσνονταρ: «Δεν έχουμε κανέναν λόγο να υπερεκτιμούμε τις δυνατότητές μας. Βάλαμε πολλά γκολ στο ματς με τη Χίμκι, αλλά ήδη το έχουμε ξεχάσει το ματς αυτό. Στην ομάδα έχουν επιστρέψει και κάποιοι παίκτες μετά από μακρά απουσία και πρέπει να αναπτύξουμε ξανά τη χημεία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ