Ελ Καντουρί: «Θέλουμε να αγγίξουμε το όνειρο»

Ελ Καντουρί: «Θέλουμε να αγγίξουμε το όνειρο»

Ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει έξυπνα απέναντι στην Κράσνονταρ και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ρωσία.

Ο Ελ Καντουρί μίλησε εκ’ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Κράσνονταρ λέγοντας αρχικά για τον αν αλλάζει η στόχευση της ομάδας, αφού πλέον μιλάμε για διπλά παιχνίδια: «Ναι είναι διαφορετικό. Στο ένα παιχνίδι είναι σα να μιλάμε για ένα τελικό, όλα ή τίποτα. Πλέον είναι 180 λεπτά και μπορεί και παραπάνω. Αύριο πρέπει να αγωνιστούμε πιο έξυπνα, αφού όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα υπάρχει και ένας ακόμα αγώνας. Ακόμα και να νικήσουμε, δεν τελειώνει τίποτα, το ίδιο θα συμβεί και αν χάσουμε».

Σε τι είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ από τη Μπενφίκα, και ποια τα δυνατά σημεία της ομάδας:

«Όλοι ξέρουν ότι περάσαμε΄δύσκολα από την Μπενφίκα γιατί είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ,αλλά καταφέραμε να περάσουμε. Κανένας μπορεί να μην το πίστευε, αλλά εμείς το πιστέψαμε. Πιεστήκαμε αρκετά στο πρώτο μέρος και αντέξαμε .Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την Μπενφίκα, παίξαμε δυνατά, με πίστη και καταφέραμε να περάσουμε. Όσον αφορά τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ καλύτερα να μην τα… αναφέρω και να τα κρατήσω για εμάς».

Για το αν αλλάζει κάπως τα δεδομένα, ότι ο αντίπαλος έχει περισσότερα παιχνίδια:

«Ίσως ναι. Με την Μπεσίκτας βέβαια ήταν επίσης και το δικό μας πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Είναι καλό να έχεις επίσημα παιχνίδια στα πόδια. Έχουμε δείξει ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, το βασικό είναι αυτό. Ενδέχεται ο αντίπαλος μας να είναι σε καλύτερα επίπεδα φυσικής κατάστασης, αλλά αυτό δε μας απασχολεί, εμείς κοιτάμε το δικό παιχνίδι και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Αν είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς θεατές, και αν έχει πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ από αυτό το γεγονός:

«Είναι πολύ διαφορετικό χωρίς κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Ειδικά εμείς στον ΠΑΟΚ, γιατί οι οπαδοί μας γεμίζουν το γήπεδο και δημιουργούν μια καυτή ατμόσφαιρα. Ωστόσο έτσι είναι παγκοσμίως η κατάσταση και πρέπει να το αποδεχθούμε. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Ίσως θα είναι καλύτερα αύριο για εμάς που θα παίξουμε χωρίς κόσμο, ωστόσο το ίδιο θα συμβεί και σε μια εβδομάδα στην Τούμπα. Και εμείς δεν θα έχουμε τον κόσμο μας, δεν υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα».

Πιο θεωρεί ότι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ:

«Ίσως το ότι πολλοί ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν στη φάση του Champions League. Αρκετοί παίκτες της ομάδας δεν έχουν καταφέρει να αγωνιστούν, και υπάρχει μεγάλο κίνητρο για την ομάδα. Για κάθε ποδοσφαιριστή αυτό είναι το όνειρο, και πλέον έχουμε φτάσει κοντά σε αυτό. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια με Μπεσίκτας και Μπενφίκα. Θέλουμε να το δείξουμε και κόντρα στην Κράσνονταρ. Σεβόμαστε την αντίπαλη ομάδα αλλά θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ