ΠΑΟΚ : Μέσα Τσόλακ και Βαγκέ, έξω ο Ζαμπά για τον επαναληπτικό με Κράσνονταρ

ΠΑΟΚ : Μέσα Τσόλακ και Βαγκέ, έξω ο Ζαμπά για τον επαναληπτικό με Κράσνονταρ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε τους Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Βαγκέ στην λίστα της UEFA για τον επαναληπτικό με την Κράσνονταρ στην Τούμπα. Εκτός λίστας έμεινε ο Λέο Ζαμπά.

Ο ΠΑΟΚ, πριν από λίγο δήλωσε στην UEFA τους Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Βαγκέ για τον επαναληπτικό αγώνα με την Κράσνονταρ για τα play offs του Champions League. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν από αύριο προπονήσεις με γυμναστή της ομάδας και όταν επιστρέψει η αποστολή από την Ρωσία θα ενταχθούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Κροάτης επιθετικός, αλλά και ο Σενεγαλέζος αμυντικός έρχονται σε μια στιγμή που η ομάδα τους χρειάζεται όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον.

Άλλωστε όπως έχει πει στο πρόσφατο παρελθόν ο Αμπέλ Φερέιρα οι θέσεις του επιθετικού, αλλά και του δεξιοπόδαρου αμυντικού πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Η διοίκηση τους έφερε την κατάλληλη στιγμή, αρκεί βέβαια αύριο (21/9) να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει ελπίδες πρόκρισης στους Ασπρόμαυρους.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αποφάσισε να αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τις αναμετρήσεις με την Κράσνονταρ τον Λέο Ζαμπά. Αυτό είναι ένα νέο καμπανάκι για τον Βραζιλιάνο επιθετικό που μετά τον τραυματισμό του δεν δείχνει να έχει επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτό είναι που προβληματίζει τους ιθύνοντες της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ