Στο Κράσνονταρ ο Γιώργος Σαββίδης (Pics)

Στο Κράσνονταρ ο Γιώργος Σαββίδης (Pics)

Ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται στο Κράσνονταρ και στο πλευρό της ομάδας και αύριο θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του γηπέδου την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Κράσνονταρ όλοι ήξεραν στην ΠΑΕ πως ο Γιώργος Σαββίδης θα βρεθεί από την πρώτη ημέρα δίπλα στην ομάδα.

Το μέλος της διοίκησης μπορεί να μιλάει καθημερινά με τα στελέχη του συλλόγου και να ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα στην ομάδα, όμως άλλο είναι να είσαι δίπλα και άλλο χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και να μην μπορείς να πατήσεις ούτε καν το πόδι σου στην Ελλάδα λόγω του Κορωνοϊού. Ο Γιώργος Σαββίδης αποφάσισε να αφήσει το Ροστόφ και να ταξιδέψει 250 χιλιόμετρα προκειμένου να δει μετά από πολύ καιρό γνώριμες φάτσες.

Το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Krasnodar Stadium και ήδη πραγματοποίησε κάποιες πρώτες επαφές τόσο με τον Αμπέλ Φερέιρα όσο και με τον Μάκη Γκαγκάτση. Αύριο (22/9) να παρακολουθήσει από τα επίσημα του γηπέδου την προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου να φύγουν από τη Ρωσία με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ