Μπεργκ : «Ημασταν πιο τυχεροί»

Μπεργκ : «Ημασταν πιο τυχεροί»

Ο Σουηδός επιθετικός της Κράσνονταρ τόνισε ότι η ρώσικη ομάδα ήταν πιο τυχερή από τον ΠΑΟΚ και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η Κράσνονταρ έφερε τούμπα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, επικράτησε με 2-1 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά και τόνισε ότι οι Ρώσοι ήταν πιο τυχεροί από τους Ασπρόμαυρους και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ωστόσο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, τα πάντα είναι ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση, αφού το παιχνίδι στην Τούμπα θα είναι δύσκολο.

Όσα είπε στην κάμερα της Cosmote Tv: «Πιστεύω ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες του αλλά και εμείς. Ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τώρα έχουμε το πάνω χέρι για το θέμα πρόκριση. Είναι ωραίο να παίζω απέναντι σε μια ελληνική ομάδα, είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Θα είναι δύσκολο και το δεύτερο παιχνίδι, είναι ανοιχτή ακόμα η πρόκριση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ