Κρέσπο: «Δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ στα δεξιά»

Κρέσπο: «Δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ στα δεξιά»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ περιέγραψε την προσαρμογή του στο νέο ρόλο του.

Ο ΠΑΟΚ έχει βγάλει τα προκριματικά χωρίς δεξιό μπακ-χαφ και το ρόλο κάλυψε στα δύο τελευταία ματς ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρέσπο στην Cosmote TV:

«Αισθάνομαι κουρασμένος γιατί είχα και καιρό να αγωνιστώ, έχω παίξει δύο σερί παιχνίδια, είμαι στον ΠΑΟΚ για να αγωνιστώ όπου ζητήσει ο προπονητής μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για την κατάσταση του: «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Δούλεψα σκληρά και εφόσον είμαι καλά και σε κατάσταση να παίξω, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Θέλω να δώσω ότι μπορώ για την ομάδα. Έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε και πρέπει να δώσουμε και τη ζωή μας για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Νομίζω ότι μετά από αυτό το παιχνίδι όλα είναι ανοιχτά. Είδαμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα απέναντι μας όπως είμαστε και εμείς. Σε πολλά παιχνίδια ήμασταν εμείς αυτοί που είχαμε τον έλεγχο και κυριαρχούσαμε. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το σύστημα: «Είναι αυτό που ζητάει ο προπονητής μιας και απουσιάζουν πολλοί που αγωνίζονται σε αυτή τη θέση. Φυσικά δεν είναι η φυσική μου θέση και δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ, αλλά όπως είπα πρέπει να δουλέψουμε όλοι για την ομάδα και για το πως θα προκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ