Κρέσπο : «Επρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Κρέσπο : «Επρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας από την Κρασνοντάρ, τονίζοντας ότι όλα είναι ανοιχτά.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Ρωσία από την Κρασνοντάρ, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα play-off του Champions League με 2-1. Πλέον, καλείται στην ρεβάνς να τα κυνηγήσει την πρόκριση για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πάνω σε αυτό, αναφέρθηκε ο αμυντικός του ελληνικού συλλόγου, Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός, μιλώντας στην κάμερα του «PAOK TV», τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση και πως η ήττα δεν σημαίνει ότι όλα τελείωσαν. Ακόμα, είπε για τους λόγους που η Κρασνοντάρ κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι.

Αναλυτικά είπε: «Όλα είναι ανοικτά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Παίξαμε το παιχνίδι μας, είχαμε τις ευκαιρίες μας, χάσαμε ένα πέναλτι, ο αντίπαλος έκανε κι αυτός το παιχνίδι του. Είχε ευκαιρίες, πέτυχε δύο γκολ και πιστεύω ότι στο πρώτο, που ήταν με πέναλτι, έπρεπε να είμαστε λίγο περισσότερο συγκεντρωμένοι, αλλά και στο δεύτερο γκολ, έπρεπε να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση, γιατί γνωρίζαμε ότι παίζουν διαγώνια.

Γενικά όμως, πιστεύω ότι η πρόκριση είναι εντελώς ανοικτή. Τώρα παίζουμε στην Τούμπα, θα βάλουμε τα δυνατά μας κι αν δώσουμε το 100%, πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ