Ολυμπιακός : Με Φορτούνη στην Κύπρο

Ολυμπιακός : Με Φορτούνη στην Κύπρο

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κύπρο για τη ρεβάνς με την Ομόνοια, με τον Κώστα Φορτούνη να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού (2-0) για τη Superleague, στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς με την Ομόνοια στην Κύπρο. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στο ΓΣΠ της Λευκωσίας την κυπριακή ομάδα την Τρίτη (29/7, 22:00) και θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση – πρόκριση μετά το 2-0 της περασμένης Τετάρτης στο Καραϊσκάκη και να βρεθούν και πάλι στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία του προπόνηση προτού αναχωρήσει για τη Μεγαλόνησο και ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς με την Ομόνοια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είχε μείνει εκτός στο ματς με τον Παναιτωλικό λόγω τραυματισμού. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε υποστεί κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική και δεν αγωνίστηκε με την ομάδα του Αγρινίου, όμως πλέον είναι πολύ καλύτερα, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να τον υπολογίζει κανονικά για τον «τελικό» με την Ομόνοια.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους ίδιους που είχε στην αποστολή και στο πρώτο ματς με τους Κύπριους, ενώ προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει για το αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.

Η ενημέρωση των ερυθρόλευκων:

Την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν για την Κύπρο, πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε την ομάδα του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας για τη Λευκωσία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ