Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το ματς με την Ομόνοια

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το ματς με την Ομόνοια

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Ομόνοια στην Κύπρο, στο πλαίσιο των play offs του Champions League.

Το 2-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Αλλά η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμη.

Οι «ερυθρόλευκοι» την ερχόμενη Τρίτη (29/9, 22:00) θα αντιμετωπίσουν στην Κύπρο την Ομόνοια, για τη ρεβάνς των play offs του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς διατηρεί ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους μετά το 2-0 του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός πως ο Κώστας Φορτούνης θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του αγώνα.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε υποστεί κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική και δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως πλέον είναι πολύ καλύτερα, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να τον υπολογίζει κανονικά για τον «τελικό» με την Ομόνοια.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε το πρόγραμμα της μεγάλης αναμέτρησης δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή της. Οι Πειραιώτες αρχικά θα αναχωρήσουν για Κύπρο τη Δευτέρα (28/9) το πρωί στις 10:30, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη η συνέντεξη Τύπου των Μαρτίνς-Βαλμπουενά και η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ματς.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στην ενημέρωσή της:

«Τη Δευτέρα (28/9) στις 10:30 θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για το Κύπρο, όπου την Τρίτη (29/9) θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια για τα Play-offs του UEFA Champions League. Η αποστολή θα επιστρέψει αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας:

Δευτέρα 28/9
10:30 Αναχώρηση της αποστολής για Κύπρο.
18:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΓΣΠ με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Ματιέ Βαλμπουενά.
19:00 Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας (ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

Τρίτη 29/9
22:00 ΟμόνοιαΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΓΣΠ.
* Η συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 28/9 στις 20:00 στο ΓΣΠ και η προπόνηση της στις 20:30 επίσης στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ