ΠΑΟΚ : Στην τελική ευθεία για Κράσνονταρ

ΠΑΟΚ : Στην τελική ευθεία για Κράσνονταρ

Στον ΠΑΟΚ, προετοιμάζονται για το μεγάλο τελικό της Τετάρτης (30/9) με την Κράσνονταρ τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, με τους παίκτες να εμφανίζονται συνειδητοποιημένοι για το ματς που έρχεται, όσο και στο οργανωτικό κομμάτι.

Ο μεγάλος τελικός με την Κράσνονταρ πλησιάζει και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ έχουν αφήσει στην άκρη τα αρνητικά αποτελέσματα με Ατρόμητο και Βόλο επικεντρώνοντας την προσοχή τους αποκλειστικά στο παιχνίδι με την ρωσική ομάδα. Βέβαια η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία ενόχλησε τους ποδοσφαιριστές φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίζουν πως είναι απαράδεκτό να γίνουν τέτοιες γκέλες απέναντι σε ομάδες αγωνιστικά κατώτερες. «Αυτό που έγινε δεν μπορεί να αλλάξει, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά που μας περιμένει ένα μεγάλο ματς».

Πλέον το μυαλό και η καρδία όλων είναι στο ματς της Τετάρτης (30/9) και στον τρόπο με τον οποίο θα εξασφαλισθεί το «χρυσό» εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον ΠΑΟΚ, επίσης, δεν ασχολούνται με τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν στην Κράσνονταρ, αυτό που τους απασχολεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα έρθει μια ακόμα ευρωπαϊκή νίκη στην Τούμπα. Οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο προπονητής του Δικεφάλου, αντιλαμβάνονται την σημασία του μεθαυριανού αγώνα και δηλώνουν έτοιμοι να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Δεν βρίσκεται μόνο το αγωνιστικό τμήμα σε φουλ ρυθμούς, αλλά και η διοίκηση με την οργάνωση ενός μεγάλου αγώνα. Στην ΠΑΕ, τα στελέχη της, έχουν προετοιμάσει το γήπεδο, αλλά και τους χώρους που θα φιλοξενηθούν οι δύο ομάδες, οι εκπρόσωποι του Τύπου, αλλά και εκπρόσωποι των δύο ομάδων στις κερκίδες της Τούμπας για να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με όλες τις ανέσεις τους. Την Τετάρτη ημέρα τέλεσης του αγώνα θέλουν να είναι όλα έτοιμα κάνοντας την δική τους πρόβα τζενεράλε σε πιθανή συμμετοχή του Δικεφάλου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ