Ολυμπιακός : Τον Θρύλο στα play offs δεν τον αποκλείεις!

Ολυμπιακός : Τον Θρύλο στα play offs δεν τον αποκλείεις!

Ο Ολυμπιακός όποτε βρίσκεται σε play offs ευρωπαϊκής διοργάνωσης προκρίνεται! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 3/3 προκρίσεις στο Champions League και 2/2 στο Europa. Θα συνεχιστεί η εκπληκτική παράδοση στην Κύπρο;

Ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία δίνει ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε στις 22:00 θα αντιμετωπίσουν στην Κύπρο την Ομόνοια, για τη ρεβάνς των play offs του Champions League. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη είναι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε νικήσει 2-0. Αυτό το σκορ οφείλει να υπερασπιστεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας η ελληνική ομάδα.

Η εκπληκτική παράδοση και στις δύο διοργανώσεις

Τα play offs είναι η αγαπημένη φάση του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες όποτε βρίσκονται στη συγκεκριμένη φάση παίρνουν και την πρόκριση! Μία παράδοση την οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να συνεχίσουν απόψε, βράδυ Τρίτης.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει 5/5 προκρίσεις από τα play offs σε ομίλους Champions και Europa League! Για την ακρίβεια, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 3/3 επιτυχίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και 2/2 στη δεύτερη τη τάξει.

Πάμε να δούμε μία-μία τις προκρίσεις του Ολυμπιακού από τα play offs:

Champions League

2009-10: Σέριφ Τίρασπολ-Ολυμπιακός 0-2, Ολυμπιακός-Σέριφ Τίρασπολ 1-0

Μία εύκολη πρόκριση στους ομίλους για τον Ολυμπιακό κόντρα στην πρωταθλήτρια Μολδαβίας. Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη τη χρονιά η ελληνική ομάδα έφτασε μέχρι τους «16» του Champions League.

2017-18: Ολυμπιακός-Ριέκα 2-1, Ριέκα-Ολυμπιακός 0-1

Ξανά 2/2 νίκες για τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη η νίκη ήρθε με ανατροπή και γκολ στις καθυστερήσεις από τον Ρομαό, ενώ το τέρμα του Μάρκο Μάριν στην Κροατία απλοποίησε αρκετά τα πράγματα.

2019-20: Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0, Κράσνονταρ-Ολυμπιακός 1-2

Μία καταπληκτική εμφάνιση με δύο γκολ του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στο «Γ. Καραϊσκάκης», έφτανε για να πάρει ο Ολυμπιακός τη σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Η ρεβάνς στη Ρωσία ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει δύο τέρματα και να οδηγεί στη νίκη με 2-1.

Χαρακτηριστικό των 6 παραπάνω αναμετρήσεων είναι ότι ο Ολυμπιακός μετράει μόνο νίκες. Κόντρα στην Ομόνοια έγινε το 7/7 και ο Θρύλος θέλει απόψε ένα ανεπανάληπτο 8/8 νίκες στα play offs του Champions League!

Europa League

2016-17: Αρούκα-Ολυμπιακός 0-1, Ολυμπιακός-Αρούκα 2-1 παρ.

Νίκη στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία, αλλά στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός… ίδρωσε για να τα καταφέρει. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 0-1, αλλά στην παράταση οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο γκολ και με ισάριθμες νίκες προκρίθηκαν στους ομίλους του Europa League.

2018-19: Ολυμπιακός-Μπέρνλι 3-1, Μπέρνλι-Ολυμπιακός 1-1

Πρώτη πρόκριση σε ομίλους επί Μαρτίνς. Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός απέκτησε για μία ακόμη φορά σημαντικό προβάδισμα και στην Αγγλία δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπέρνλι, με το τελικό 1-1.

Απόλυτο λοιπόν σε play offs για τον Ολυμπιακό, με το 6/6 απόψε να είναι κοντά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ