Παπουλής : «Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός – Όνειρο για μας οι όμιλοι του Europa League»

Παπουλής : «Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός – Όνειρο για μας οι όμιλοι του Europa League»

Στην εμπειρία του Ολυμπιακού στάθηκε ο Φώτης Παπουλής που έκανε λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα αναφερόμενος στην πρόκριση της Ομόνοιας στους ομίλους του Europa League.

Περήφανος για τα όσα πέτυχε η Ομόνοια δήλωση ο Φώτης Παπουλής μετά το ματς με τον Ολυμπιακό κι έκανε λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, σχετικά με την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να πω ένα μπράβο σε όλη την ομάδα. Είμαι πάρα πολύ περήφανος, καταφέραμε ένα μεγάλο στόχο που ήταν είσοδος σε ομίλους, ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο που εργάζεται στην Ομόνοια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί, κυνηγήσαμε φάσεις για να σκοράρουμε, το ίδιο κάναμε και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, η Ομόνοια είναι στους ομίλους και αυτό είναι μόνο αρχή. Έχουμε τώρα πρωτάθλημα, κλήρωση ομίλων και βλέπουμε μπροστά», είπε αρχικά μετά το 0-0 της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Για το αν η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι:

«Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα, εμείς τώρα χτιζόμαστε και προσπαθούμε να αποκομίσουμε εμπειρίες για την Ευρώπη. Δείξαμε μεγάλη θέληση, για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, θα ξεκουραστούμε και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ