Η UEFA βάζει «στοπ» στον Κριστιάνο για το ματς με την Μπαρτσελόνα

Η UEFA βάζει «στοπ» στον Κριστιάνο για το ματς με την Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της UEFA, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει λιγοστές πιθανότητες να δώσει το παρών για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στις 28 του Οκτώβρη.

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε χθες (13/10) το απόγευμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος βρισκόταν με την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για τα παιχνίδια του Nations League, με το τελευταίο τεστ να βγαίνει θετικό.

Ο 35χρονος έχει ήδη μπει σε καραντίνα, στο ξενοδοχείο της ομάδας και αναμένεται να περάσει σε νέα τεστ μέσα στην εβδομάδα για να διαπιστωθεί εάν έχει αναρρώσει.

Για τον Ρονάλντο ωστόσο στόχος είναι η παρουσία του στις 28 του μηνός. Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League, σε ένα ματς που περιμένει όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα, βλέποντας ξανά το δίδυμο Μέσι – Ρονάλντο.

Οι πιθανότητες να δώσει το παρών, μειώνονται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της UEFA. Ο λόγος;

Η UEFA ορίζει πως θα πρέπει να έχει παρουσιάσει ο ποδοσφαιριστής αρνητικό τεστ ανίχνευσης του Covid-19, τουλάχιστον μια εβδομάδα προτού επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Για να παρευρεθεί κανονικά στην αναμέτρηση ο Ρονάλντο, θα πρέπει να έχει βγάλει αρνητικό τεστ μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πράγμα που κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ