Λάτσιο – Ντόρτμουντ 3-1 (vid)

Λάτσιο – Ντόρτμουντ 3-1 (vid)

Η Λάτσιο νίκησε εντός έδρας με 3-1 την Ντόρτμουντ στην επιστροφή της στο Champions League μετά από 13 χρόνια.

Η Λάτσιο επέστρεψε στο Champions League μετά από 13 χρόνια με τον πιο ιδανικό τρόπο καθώς νίκησε στο «Ολίμπικο» με 3-1 την Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Οι Ρωμαίοι ήθελαν πολύ τη νίκη στο παιχνίδι όπως φάνηκε από την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο και τα κατάφεραν καθώς ο Τσίρο Ιμόμπιλε ήταν εξαιρετικός κόντρα στην πρώην ομάδα του με ένα γκολ και μία ασίστ.

Στο 6ο λεπτό ο Ιταλός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της Ντόρτμουντ και άνοιξε το σκορ για τους «λατσιάλι». Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Χιτζ να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Ντόρτμουντ ήταν πολύ κακή κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου το οποίο έληξε με το 2-0 για τους Ρωμαίους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Βεστφαλοί προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν στο 71ο λεπτό με τον μόνιμο σκόρερ τους, Έρλινγκ Χάαλαντ. Ωστόσο οι «λατσιάλι» σκόραραν εκ νέου πέντε λεπτά μετά. Ο Ιμόμπιλε έκανε ωραία κίνηση, έδωσε στον Ακπά-Ακπρό ο οποίος πλάσαρε για το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ