Σάλτσμπουργκ – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-2 (vid)

Σάλτσμπουργκ – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-2 (vid)

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας με τις δύο ομάδες να παίρνουν την ισοπαλία με 2-2.

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας στην Αυστρία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League δεν είχε νικητή καθώς οι δύο ομάδες πήραν την ισοπαλία με 2-2.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις καλές τους στιγμές. Στο 19ο λεπτό, μετά από κόρνερ από δεξιά, ο Ζεμαλέντινοφ πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η απάντηση των Αυστριακών ήρθε λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου με τον Σζομποσζλάι να διαμορφώνει με εξαιρετικό μακρινό σουτ το 1-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ίδια εικόνα με το πρώτο σε γενικές γραμμές και το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους. Στο 50′ ο Γιουνούζοβιτς σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στον Τσόρλουκα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1. Στο 75′ ο Ζιβογκλιάντοφ σέντραρε από δεξιά και ο Λισακόβιτς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Ούλμερ, Βαλτσί, Ραμάλιο, Σζομποσζλάι, Βέμπερ, Καμαρά (73′ Οκουγκάουα), Μουεπού, Ντάκα, Κοϊτά (53′ Μπερίσα), Γιουζούνοβιτς (84′ Οκαφόρ)

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκιλιέρμε, Τσόρλουκα, Ζεμαλέντινοφ (63′ Καμανό), Σμολόφ (63′ Ριμπτσίνσκι), Κριχόβιακ, Ζιβογκλιάντοφ, Αντόν Μίραντσουκ (69′ Ζε Λουίς), Μουρίλο, Κουλίκοφ, Ρίμπους, Έντερ (69′ Λισακόβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ