Ίντερ – Γκλάντμπαχ 2-2

Ίντερ – Γκλάντμπαχ 2-2

Με γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στις καθυστερήσεις η Ίντερ πήρε την ισοπαλία με 2-2 από την Γκλάντμπαχ η οποία έφτασε πολύ κοντά σε ένα μεγάλο διπλό.

Γκέλα με το… καλησπέρα για την Ίντερ απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Η ομάδα του Κόντε προηγήθηκε με τον Λουκάκου, είδε τους Γερμανούς να φέρνουν τούμπα το ματς και τελικά έφυγε κι ευχαριστημένη με την ισοπαλία στο φινάλε, χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Βέλγου επιθετικού της.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις με την Ίντερ να έχει την κατοχή αλλά οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Στην καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ο Λουκάκου αστόχησε από καλή θέση στο 41′.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρος και συγκεκριμένα στο 45′ η Ίντερ έκανε το 1-0. Ο Νταρμιάν έδωσε την ασίστ στον Λουκάκου κι εκείνος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε για το 1-0. Ο Βιντάλ έκανε πέναλτι στο 61′ πάνω στον Τουράμ, ο Μπενσεμπαϊνί το εκτέλεσε κι έκανε το 1-1 για την Γκλάντμπαχ που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε απειλήσει καθόλου.

Στο 85′ ήρθε η απόλυτη ανατροπή. Ο Νόιχαους βρήκε με μαγική ασίστ τον Χόφμαν που έκανε το 1-2 σε ένα γκολ που εξετάστηκε και από το VAR. Τελικά ο Λουκάκου κατάφερε να γλιτώσει την Ίντερ από την ήττα αφού ισοφάρισε σε 2-2 από κοντά στο 90′.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Κολάροφ, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Έρικσεν (79′ Μπρόζοβιτς), Βιδάλ, Πέρισιτς (79′ Μπαστόνι), Αλέξις Σάντσες (46′ Λαουτάρο), Λουκάκου

Γκλάντμπαχ: Σόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ, Νόιχαους, Τουράμ, Εμπολό (74′ Χέρμαν), Χόφμαν, Πλεά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ