Μάντσεστερ Σίτι – Πόρτο 3-1

Μάντσεστερ Σίτι – Πόρτο 3-1

Οι «δράκοι» προηγήθηκαν στο Έιτιχαντ, αλλά οι Σίτιζενς αντέδρασαν και πήραν τη νίκη.

Παρότι το παιχνίδι φάνηκε να «στραβώνει», η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και άρχισε με νίκη τον όμιλο του Champions League, επικρατώντας 3-1 της Πόρτο στο Έιτιχαντ.

Οι «δράκοι» ήταν αυτοί οι οποίοι προηγήθηκαν, όταν στο 14’ ο Ντίαζ με ωραία ενέργεια και σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, το γκολ αφύπνισε τους Σίτιζενς, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα.

Τρία λεπτά μετά το 0-1, ο Πέπε ανέτρεψε τον Στέρλινγκ στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο Αγκουέρο εκτέλεσε εύστοχα, ισοφαρίζοντας. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι πριν το πέναλτι, είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Γκιντογκάν στον Μαρτσεσίν.

Στο 65’ ο Γκιντογκάν ήταν αυτός ο οποίος ολοκλήρωσε την ανατροπή, όταν με όμορφη εκτέλεση φάουλ σκόραρε το 2-1. Η Σίτι δεν σταμάτησε, αλλά στο 73’ ο Φεράν Τόρες με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 3-1.

ΣΙΤΙ: Εντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Κανσέλο, Γκαρσία, Γκιντογκάν (69’ Φόντεν), Ρόδρι (85′ Φερναντίνιο, 90+4′ Στόουνς), Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Αγουέρο (69’ Τόρες)

ΠΟΡΤΟ: Μαρκεσίν, Πέπε, Ουρίμπε, Λουίς Ντίας (55’ Μαναφά), Σανούσι (76’ Ταρεμί), Μαρεγκά, Κορόνα (76’ Νανού), Εμπεμπά, Ολιβέιρα, Σαρ (80′ Εβάνιλσον), Βιέιρα (76’ Νακατζίμα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ